Syvennä osaamista ravitsemisalalla
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä.
Mitä saat
Pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen, kuten monipuolisten kasvisruokien ja vastuullisuuden osalta, sekä kertaamaan erityisruokavalio-osaamistasi. Tarjoamme lisäksi osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
Hae koulutukseen viimeistään 14.02.2024
Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:
Monipuoliset kasvisruokavaliot, vastuullinen valinta, Teams-luento 20.02.2024 klo 13–15
Erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus, Vimpelin yhteiskoulun keskuskeittiö, Opintie 29, 62800 Vimpeli, 12.03.2024, klo 13–15
Erityisruokavalio-osaaminen ja ravitsemus 26.03.2024, klo 13–15, Teams-luento
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .