Takaisin

Tarjoilun taitajaksi

Ravintola- ja catering-ala

Seinäjoki, Suupohjantie 45
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Lähiopiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-alalla toimiville tai alan vaihtajille, joiden työnkuvaan kuuluu nyt tai tulevaisuudessa ravitsemisalan asiakaspalvelu. Koulutus on tarkoitettu erityisesti sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja/tai alan työkokemusta ja haluat syventää osaamistasi aiheessa.

Mitä saat

Koulutuksessa syvennytään tarjoiluun, alkoholijuomatietouteen sekä ruoan ja juoman yhdistämiseen.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

Hae koulutukseen viimeistään 7.1.2024

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Verkkotapaaminen:
Orientaatio opintoihin ja verkkoluento aiheesta Asiakaspalveluprosessi ja palvelun laatu ke 10.1.2024 klo 9–11

Lähijaksot:
• Alkoholijuomatietous ke 17.1.2024 klo 9–13
• Trendikkäät juomasekoitukset ke 24.1.2024 klo 9–13
• Ruoan ja juoman yhdistäminen ja tarjoiluetiketti ke 31.1.2024 klo 9–13

Lisäksi erikseen sovittava lopputapaaminen ja koulutuksen yhteenveto (Teams).

Koulutuksen lähijaksot toteutetaan Sedu Suupohjantien yksikössä Seinäjoella.
Lähijaksot on mahdollista toteuttaa myös muualla maakunnassa, kysy tarkemmin.

Koulutuksen ajankohta: 10. – 31.1.2024, paikka Sedu Suupohjantie 45, Seinäjoki.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus toteutetaan osana SeAMKin ja Sedun Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku - OSMO-hanketta. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .

Lisätietoja

Minna Luomanen p. 040 868 0735, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: