Uudet ruoanvalmistustekniikat
Ravintola- ja catering-ala
Kenelle
Alalle hakeutuvat ja jo työskentelevät.
Mitä saat
Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi koneiden ja laitteiden monipuolisempaan käyttöön. Käytännön läheisessä opetuksessa paneudutaan raaka-aineiden monipuoliseen käyttöön maustamisen välineinä. Lähiopetuspäivien jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa verkko-opintoina sekä työelämässä oppien suorittamaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon, ruoanvalmistus suurtaloudessa 60 osp – tutkinnon osaan, esim. oppisopimuksella.
Hakeutuminen
HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT
• Keittiön koneet ja laitteet tehokäyttöön
• Monipuolinen raaka-aineiden käyttö
• Maustaminen
• Uudet ruoanvalmistusmenetelmät
Kts. tutkinnon osat https://eperusteet.opintopolku.
Koulutuksen ajankohdat ovat: 22.3 sekä 5.4.2023 klo 12.00 – 16.00 ( 2x4h)
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.