Takaisin

Coaching Camp – Startti ravitsemisalan uusille tekijöille Härmänmaan alue

Ravintola- ja catering-ala

Kauhava
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Monimuoto-opiskelu

Kenelle

Coaching Camp on suunnattu ravitsemisalan uusille työntekijöille, jotka haluavat oppia alalla tarvittavia perustietoja ja -taitoja. Koulutus soveltuu esimerkiksi kesän 2024 kesätyöntekijöille, joilla on vähän tai ei ollenkaan aikaisempaa kokemusta alalla työskentelystä.

Mitä saat

Coaching Campilla perehdytään tiivistetysti ravitsemisalan perustietoihin ja -taitoihin, sekä opitaan tekemisen kautta keskeisiä asioita mm. elintarvikehygieniasta ja työturvallisuudesta, koneiden, laitteiden ja välineiden käytöstä sekä asiakaspalvelusta. Coaching Campin yhteydessä on mahdollisuus suorittaa myös hygieniapassi (maksullinen). Lisäksi osallistujat saavat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa osaamisen vahvistamiseksi. Koulutuksesta annetaan todistus.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

Hae koulutukseen viimeistään 31.03.2024. Otamme sinuun yhteyttä hakuajan päätyttyä.
Koulutus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.

Coaching Camp sisältää aloitustapaamisen verkossa ja käytännönläheisen lähiopetusviikonlopun (pe-la). Viikonlopun aikana osallistujat valmistelevat ja toteuttavat itse brunssin, joka tarjoillaan paikalle kutsutuille läheisille. Lisäksi kokonaisuuteen sisältyy myöhemmin (kesätyössä) toteutettavan oppimispäiväkirjan laatiminen.

Koulutuksessa keskitytään ravitsemisalan perustaitoihin. Koulutuksen aikataulu sekä aiheet ovat seuraavat:

- Coaching camp – aloitustapaaminen verkossa ke 15.4.2024 klo 16–18, Teams, orientaatio koulutukseen sekä keskeiset työelämän pelisäännöt ja työelämälähettiläiden terveiset
- Coaching camp – käytännön työpäivä pe 19.4.2024 klo 15-20, Alahärmän koulukeskuksen palvelukeittiö, mm. elintarvikehygieniaa ja työturvallisuutta sekä brunssin esivalmistelua (sali ja keittiö)
- Coaching camp – käytännön työpäivä la 20.4.2024 klo 8– 15, Alahärmän koulukeskuksen palvelukeittiö, mm. asiakaspalvelun perusteet, brunssin valmistaminen kattaus ja tarjoilu, leirin päätös ja todistusten jako sekä itsenäisen tehtävän ohjeistus



Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena sisältäen orientaation verkko-opetuksena, Teams-yhteydellä. Käytännön opetus tapahtuu Alahärmän koulukeskuksen palvelukeittiössä, osoitteessa Yliviitalantie 1, Härmä. Kokonaisuuteen sisältyy myös myöhemmin (kesätyössä) toteutettavan oppimispäiväkirjan laatiminen.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .

Lisätietoja

Opettaja Minna Luomanen p. 040 868 0735, minna.luomanen(at)sedu.fi

Jaa sivu: