Takaisin

Syvennä osaamista ravitsemisalalla

Ravintola- ja catering-ala

Ähtäri
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Monimuoto-opiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi, tai sinulle, joka toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä.

Mitä saat

Pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen osalta, kuten kylmävalmistus ammattikeittiössä, monipuoliset kasvisruoat sekä vastuullisuus. Lisäksi tarjotaan osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

Hae koulutukseen viimeistään 23.02.2024

Koulutuskokonaisuuden (yhteensä 2 osp) sisältö koostuu ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:

 Uudet ruoanvalmistusmenetelmät (kylmävalmistus) 11.03.2024 klo 12–16, lähiopetus Sedu Ähtäri, Koulutie 16 A, Ähtäri
 Monipuoliset kasvisruokavaliot sekä vastuulliset valinnat, 18.03.2024 klo 15–17, Teams-luento
 Vastuullisuus ja erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, 25.03.2024 klo 12–16, lähiopetus Sedu Ähtäri, Koulutie 16 A, Ähtäri

Yllä olevat teemat muodostavat opiskeltavan kokonaisuuden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .

Lisätietoja

Minna Luomanen p. 040 868 0735, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: