Takaisin

Syvennä osaamista ravitsemisalalla

Ravintola- ja catering-ala

Vimpeli
Jatkuva haku
JOTPA-hankkeen koulutukset
Monimuoto-opiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jolla on ravitsemisalan koulutus ja haluat syventää osaamistasi tai toimit ravitsemisalan työtehtävissä tällä hetkellä.

Mitä saat

Pääset syventämään osaamistasi ravitsemisalan ajankohtaisten teemojen, kuten monipuolisten kasvisruokien ja vastuullisuuden osalta, sekä kertaamaan erityisruokavalio-osaamistasi. Tarjoamme lisäksi osallistujalähtöistä ohjausta ja neuvontaa opintojen aikana.

Hakeutuminen

HAKU KOULUTUKSEEN ON SULKEUTUNUT JA KOULUTUS ON PÄÄTTYNYT

Hae koulutukseen viimeistään 14.02.2024

Koulutuksen keskeinen sisältö koostuu ravitsemisalan ajankohtaisista teemoista:

 Monipuoliset kasvisruokavaliot, vastuullinen valinta, Teams-luento 20.02.2024 klo 13–15
 Erilaisten kasvisproteiinien käyttö ruoanvalmistuksessa, lähiopetus, Vimpelin yhteiskoulun keskuskeittiö, Opintie 29, 62800 Vimpeli, 12.03.2024, klo 13–15
 Erityisruokavalio-osaaminen ja ravitsemus 26.03.2024, klo 13–15, Teams-luento

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähi- ja verkko-opetusta.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Koulutus on SeAMKin ja Sedun OSMO-hankkeen toteuttama. Lue hankkeesta tarkemmin: https://sedu.fi/hanke/osallistujalahtoinen-moniammatillinen-koulutuspolku-osmo/ .

Lisätietoja

Minna Luomanen p. 040 868 0735, etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: